Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Champagnefles Muursticker

TenStickers. Champagnefles Muursticker. Een kleurrijke en vrolijke muursticker van een champagnefles met glas! Een leuke mogelijkheid als muurdecoratie!

Een kleurrijke en vrolijke muursticker van een champagnefles met glas! Een leuke mogelijkheid als muurdecoratie! Decoreer hiermee uw muren, wanden en interieur in huis! Speciaal geschikt voor alle wijnliefhebbers en in het bijzonder de champagne liefhebbers onder ons! Heeft u zelf een restaurant, bar of hotel dan kunt u deze sticker ook als decoratie gebruiken! 

De stickers die tenstickers.nl produceert worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen. 

TenStickers. Champagnefles Muursticker. Een kleurrijke en vrolijke muursticker van een champagnefles met glas! Een leuke mogelijkheid als muurdecoratie!

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.