Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Channel nummer 5 parfum muursticker

TenStickers. Channel nummer 5 parfum muursticker. Houdt u van de geur van de meeste bekende parfum van Chanel, nummer 5? Plak deze muursticker dan op in huis.

Houdt u van de geur van de meeste bekende parfum van Chanel, nummer 5? Plak deze muursticker dan op in huis om de ultieme Chanel sfeer te creëren. Maak een gevoel van luxe in huis met deze muursticker. De sticker is aan te passen in kleur en formaat.

TenStickers. Channel nummer 5 parfum muursticker. Houdt u van de geur van de meeste bekende parfum van Chanel, nummer 5? Plak deze muursticker dan op in huis.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Channel nummer 5 parfum muursticker

Referentienummer: A9328

Beoordelingen van onze klanten Channel nummer 5 parfum muursticker

Gemiddelde beoordeling: 9 / 10

Geplaatst op 28/03/2021 om 10:24 h

Het was even wachten, maar dan heb je ook wat. De sticker, een parfumfles van Chanel No. 5, kwam netjes in een grote koker aan. Het plakken ging vrij simpel. Wel goed aandrukken met de applicatie voordat je het beschermen er af haalt. De hechting is perfect, zelfs op een muur die geschilderd is met Wijzonol latex met een beetje structuur. Een half jaar na het aanbrengen zit alles nog goed vast. Het resultaat is fantastisch!

Geplaatst op 08/10/2020 om 14:09 h

Netjes geleverd en geen problemen met de klantenservice. Mijn vragen werden netjes beantwoord. 4 sterren omdat de sticker niet heel netjes in de koker zat. Beetje gevouwen het en der. En dat was lastig Met plakken.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.