Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €55
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Cirkel Decoratie Stickerset

TenStickers. Cirkel Decoratie Stickerset. Decoreer elke gewenste ruimte met deze muursticker waar dubbele cirkels op zijn weergegeven. Kleur en afmetingen aanpasbaar. Ervaren ontwerpteam.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Muursticker waar dubbele cirkels op zijn weergegeven. Dit stickervel biedt u de mogelijkheid om verschillende muren en wanden in huis te decoreren met deze cirkelstickers. U kunt ervoor kiezen om de cirkels individueel of als stickervel te plaatsen. Dit zorg ervoor dat u een ruimte meer leven kan geven en de muren en wanden meer energie uit laat stralen!

Het formaat dat u opgeeft is het formaat van het gehele stickervel van 20 stickers. Op het kleinste formaat stickervel zijn de stippen 4 cm groot en bij grotere formaten blijven de stippen in dezelfde verhouding tot het vel.

De stickers worden gemaakt van hoogwaardig vinyl, dit resulteert in het feit dat de stickers eenvoudig aan te brengen zijn op elk gladde oppervlakte en na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen nalaten. Alle stickers zijn te verkrijgen in de gewenste afmetingen en kleuren naar eigen keuze!

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.