Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €55
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Citaat Muursticker Chewbacca Star Wars

TenStickers. Citaat Muursticker Chewbacca Star Wars. Een tekststicker met een quote van Chewbacca uit de wereldberoemde films Star Wars. Bent u ook een grote fan van deze geweldige filmreeks Star Wars.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Een leuke tekststicker met een quote van Chewbacca uit de wereldberoemde films Star Wars. Bent u ook een grote fan van deze geweldige filmreeks Star Wars? Wacht dan niet en bestel een van deze stickers die gerelateerd zijn aan deze films! Met deze muurstickers bent u in staat om verschillende ruimte in huis een geheel andere uitstraling te geven! 

De stickers die Tenstickers.nl produceert worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen. 

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.