Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Decoratiesticker Glazen wanden Badkamer

TenStickers. Decoratiesticker Glazen wanden Badkamer. Met deze douchecaine sticker bent u in staat om meer privacy te creëren en daarnaast ook de badkamet te decoreren. 10% korting bij inschrijving.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimum maat is 3 cm x 3 cm.

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


Een moderne muursticker als decoratie mogelijkheid voor de badkamer in huis! Met deze sticker bent u in staat om meer privacy te creëren en daarnaast ook de ruimte aan te kleden! De sticker zijn vanzelfsprekend waterbestendig en bieden u de mogelijkheid voor een lage prijs en binnen korte tijd een ruimte volledig aan te kleden. De stickers die tenstickers.nl produceert worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen.

Informatie over Decoratiesticker Glazen wanden Badkamer

Referentienummer: A8653

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.