Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Betalen met iDEAL mogelijk
14 Dagen bedenktijd
Tevreden Klanten
Nieuw behang beschikbaar
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Enjoy the simple things Muursticker

Vandaag 10% Korting
TenStickers. Enjoy the simple things Muursticker. Een nieuwe teksstickers met de quote Enjoy The simple Things! Een leuke en originele manier om uzelf, vrienden en familie te inspireren en motiveren!

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Een nieuwe teksstickers met de quote Enjoy The simple Things! Een leuke en originele manier om uzelf, vrienden en familie te inspireren en motiveren! In deze tijd waarin vele van ons een gehaast leven leidt is het belangrijk soms stil te staan bij de kleine dingen in het leven. Zorg dat u niet te gehaast door het leven vliegt en probeer de kleine dingen te waarderen en te beseffen voordat dit voorbij is.
De stickers die tenstickers.nl produceert worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen. 

...

Informatie over Enjoy the simple things Muursticker

Halloween Versiering met MuurStickers

Trick or Treat? Halloween Stickers voor prive en commercieel gebruik