Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Betalen met iDEAL mogelijk
14 Dagen bedenktijd
Tevreden Klanten
Nieuw behang beschikbaar
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Florale Muursticker met Vlinders

TenStickers. Florale Muursticker met Vlinders. Prachtige ornamentele muursticker met gebogen vormen en vlinders. Deze muursticker is speciaal geschikt voor de slaapkamers of eetkamers in huis!

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimum maat is 3 cm x 3 cm.

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


Prachtige ornamentele muursticker met gebogen vormen en vlinders. Deze muursticker is speciaal geschikt voor de slaapkamers of eetkamers in huis! Decoreer nu de muren met deze wanddecoratie en zorg voor meer kleur, warmte en sfeer in elke gewenste ruimte binnen huis! Heeft u bijvoorbeeld nog een lege muur achter het bed in de slaapkamer? Gebruik dan deze sticker voor het decoreren van deze muur!

De stickers worden gemaakt van hoge kwaliteit en reukloos vinyl. Hierdoor zijn deze gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen na. U bepaald zelf in welke afmetingen en kleuren u de stickers wilt ontvangen. Voor eventuele vragen neem contact op met info@tenstickers.nl 

...

Terug naar school

Terug naar school, daarom hebben we muurstickers nodig. Deze muursticker beschrijven precies wat er in de titel staat, namelijk dat de scholen weer begonnen zijn.