Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Geniet Van De Kleine Dingen Muursticker

TenStickers. Geniet Van De Kleine Dingen Muursticker. Een tekststicker die u herinnert aan het feit dat u moet genieten van de kleine dingen in het leven!

Een tekststicker die u herinnert aan het feit dat u moet genieten van de kleine dingen in het leven! Besef dat u nu leeft en sta stil bij de kleine vaak prachtige momenten in het leven! Besef, sta stil en geniet! Met deze woorden kunt u het leven zoveel meer waarde geven! Met de productie van de stickers binnen Tenstickers wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de muurstickers gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen sporen na. U bent in staat zelf de gewenste afmetingen en kleuren door te geven zodat u de sticker geheel naar eigen wensen ontvangt!

TenStickers. Geniet Van De Kleine Dingen Muursticker. Een tekststicker die u herinnert aan het feit dat u moet genieten van de kleine dingen in het leven!

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Geniet Van De Kleine Dingen Muursticker

Referentienummer: A8692

Beoordelingen van onze klanten Geniet Van De Kleine Dingen Muursticker

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 06/01/2017 om 09:45 h

Super vriendelijke service, de sticker kwam met duidelijke instructies dus het was helemaal niet moeilijk deze juist te bevestigen.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.