Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker

Geverfde Zon Muursticker

TenStickers. Geverfde Zon Muursticker. Een muursticker met een stralende zon, prachtig voor de decoratie van de speel-of slaapkamer van kinderen.

Een muursticker met een stralende zon, prachtig voor de decoratie van de speel-of slaapkamer van kinderen. Deze zon geeft het idee dat deze met waterverf geschilderd is. Dit zorgt voor een artistieke en leuke uitstraling die in elke gewenste ruimte het zonnetje zou laten schijnen!
De stickers worden gemaakt van hoge kwaliteit en reukloos vinyl. Hierdoor zijn deze gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen na. U bepaald zelf in welke afmetingen en kleuren u de stickers wilt ontvangen. Voor eventuele vragen neem contact op met info@tenstickers.nl 

TenStickers. Geverfde Zon Muursticker. Een muursticker met een stralende zon, prachtig voor de decoratie van de speel-of slaapkamer van kinderen.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Geverfde Zon Muursticker

Referentienummer: A293

Beoordelingen van onze klanten Geverfde Zon Muursticker

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 23/07/2020 om 19:57 h

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.