Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker

Haan tekening zelfklevende muursticker

TenStickers. Haan tekening zelfklevende muursticker. Decoratieve en gemakkelijk aan te brengen van vinyl gemaakt zelfklevende muursticker van een boerderijdier met daarop een haan afgebeeld met een veelhoekige geometrische glazige textuur.

Boerderijdier, de haan muur ontwerp dat beschikt over een haan in tekenstijl in een mooie uitstraling die u geweldig zult vinden. 

De ontwerptextuur is een veelhoekige glazige stijl en u zult het geweldig vinden om op het muuroppervlak te schitteren. Het kan worden toegepast in de woonkamer of slaapkamer of zelfs in de keuken, omdat het eetbaar is en een mooi kookmenu op het oppervlak vormt. De applicatie is eenvoudig en het is van het beste kwaliteitsmateriaal zonder luchtbel of rimpel wanneer het op het oppervlak wordt aangebracht. Onze ontwerpen zijn gemakelijk te verwijderen zonder resten achter te laten. Je kunt het op elke vlakke oppervlak plaatsen, al is het buiten of binnen! U kunt de gewenste grootte kiezen, en het word je geleverd!

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Haan tekening zelfklevende muursticker

Referentienummer: A17106

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.