Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muurdecoratie stickers Halloween spoken

TenStickers. Muurdecoratie stickers Halloween spoken. Deze halloween sticker met spoken zorgen voor een feestelijke sfeer en kunnen op verschillende plekken gevestigd worden die u maar wenst.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Deze halloween sticker met spoken zijn geschikt om een sierlijke sfeer toe te brengen. Het zijn vier spoken met elke een andere lichaamshouding en gezichtsuitdrukking. De decoraties kunnen worden opgeplakt op verschillende plekken, zoals de kinderkamer of op de auto. De ondergrond kan ook erg veel verschillen omdat de monster stickers overal mooi zullen zijn. De spoken zijn voornamelijk wit, met grijs en met een zwarte mond en ogen. De objecten kunnen ook als gespiegeld besteld worden om ze de andere kant op te laten kijken. De kinderkamer stickers kunnen makkelijk worden opgeplakt en verwijderd. De instructies voor het opplakken van de stickers zijn te vinden op de website.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.