Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker

Heisenberg Let's Cook Sticker

TenStickers. Heisenberg Let's Cook Sticker. Een decoratiesticker gebaseerd op de succes serie Breaking Bad over het produceren van Cristal Meth.

Een decoratiesticker gebaseerd op de succes serie Breaking Bad over het produceren van Cristal Meth. In deze serie is de beruchte Heisenberg, origineel een scheikunde leraar, een cristal meth kok. Samen met een van zijn studenten, Jesse, koken ze op de meest bizarre plaatsen deze drugs en verdienen hier enorme bedragen geld mee. Bent u ook een groot fan van deze serie? Decoreer dan nu uw huis met deze sticker! De stickers worden gemaakt van hoogwaardig vinyl, dit resulteert in het feit dat de stickers eenvoudig aan te brengen zijn op elk gladde oppervlakte en na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen nalaten. Alle stickers zijn te verkrijgen in de gewenste afmetingen en kleuren naar eigen keuze!

TenStickers. Heisenberg Let's Cook Sticker. Een decoratiesticker gebaseerd op de succes serie Breaking Bad over het produceren van Cristal Meth.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.