Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Hoogte Meter MuurstickerMeter Muursticker

TenStickers. Hoogte Meter MuurstickerMeter Muursticker. Versier de muur van de kamer van uw kinderen met een originele Meter muursticker en in gedachten houden hoe uw kind groeit.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Versier de muur van de kamer van uw kinderen met een originele Meter muursticker en in gedachten houden hoe uw kind groeit.

Muurstickers van meters voor exclusieve kinderkamer design, economische en vooral waarmee u een overzicht van hoe uw kinderen ouder worden zal hebben. Deze sticker is ontworpen om 20 cm te plaatsen van de grond.
Stickers voor decoratie gemaakt van hoogwaardig materiaal en gemakkelijk aan te brengen. We sturen ook een gedetailleerde instructie om het plakken proces gemakkelijker te maken.

Informatie over Hoogte Meter MuurstickerMeter Muursticker

Referentienummer: A9058

Beoordelingen van onze klanten Hoogte Meter MuurstickerMeter Muursticker

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 20/04/2017 om 09:01 h

De sticker zit nog in de goed verpakte doos die - op 10 mei aanstaande - met het vliegtuig naar Belo Horizonte in Brasil vliegt. Al deze tijdens mijn vakantie wordt opgeplakt, zal ik er een foto van maken...

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.