Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Mooie designs van Fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Keep Calm Pokemon Muursticker

TenStickers. Keep Calm Pokemon Muursticker. 'Keep Calm And Catch' Em All ', een muursticker met een inspirerende uitdrukking voor alle Pokemon spelers te motiveren!

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
'Keep Calm And Catch' Em All ', een muursticker met een inspirerende uitdrukking voor alle Pokemon spelers te motiveren!

Als je een diehard Pokemon fan bent, dan zal u zeker deze muursticker herkennen door de populaire spel dat is ontstaan uit een Japanse anime cartoon. Alle Pokemon fans zullen weten hoe belangrijk het is om te 'catch' em all! ' Plaats deze muursticker waar je wilt en het zou fantastisch eruit zien.

Onze producten worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.