Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Kinderkamer Muursticker Aapjes Tellen

TenStickers. Kinderkamer Muursticker Aapjes Tellen. Een nieuw ontwerp van een muursticker waarop verschillende aantal aapjes zijn afgebeeld. Afmetingen aanpasbaar. Dagelijkse kortingen.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Een nieuw ontwerp van een muursticker waarop verschillende aantal aapjes zijn afgebeeld! Naast het feit dat deze muursticker de gewenste ruimte in huis meer leven en kleur zal geven kan deze sticker uw kind ook helpen bij het leren tellen en het herkennen van verschillende cijfers! Deze aapjes van 1 tot en met 5 kunnen ook binnen scholen of kinderdagverblijven gebruikt worden! Ideaal en gemakkelijk.
Omdat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl zijn de stickers gemakkelijk aan te brengen, waterbestendig en laten deze na verwijdering geen zichtbare sporen na. U bepaalt zelf welke afmetingen u wenst en u heeft de keuze uit meer dan 50 verschillende kleuren! Voor vragen en of onduidelijkheden neem contact op met info@tenstickers.nl 

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.