Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Kindersticker Koe en Kip

TenStickers. Kindersticker Koe en Kip. Een creatieve en originele muursticker ter illustratie van een koe, een kip, en hun mysterieuze nageslacht!

Een creatieve en originele muursticker ter illustratie van een koe, een kip, en hun mysterieuze nageslacht! Een ontwerp van onze grappige muursticker collectie! Geef uw interieur een leuke wanddecoratie dat iedereen zal waarderen. Een ideale sticker om een vrolijke en plezierige sfeer te creëren voor iedereen en geschikt voor elke ruimte in huis. Als uw kinderen houden van dieren dan zullen zij van dit ontwerp enorm waarderen. Perfect om hun slaapkamer of speelkamer te personaliseren. Bij de productie van de stickers maakt Tenstickers gebruik van hoogwaardig vinyl. Hierdoor zijn de muurstickers gemakkelijk aan te brengen en laten de stickers na eventuele verwijdering geen sporen na. U personaliseerd de sticker door zelf de afmetingen te kiezen en de afmetingen door te geven.

TenStickers. Kindersticker Koe en Kip. Een creatieve en originele muursticker ter illustratie van een koe, een kip, en hun mysterieuze nageslacht!

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Beoordelingen van onze klanten Kindersticker Koe en Kip

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 04/11/2015 om 10:21 h

Snelle correcte levering. Geheel volgens verwachting. Muursticker is erg mooi

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.