Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker

Klok muursticker wijnkurken

TenStickers. Klok muursticker wijnkurken. Een stijlvolle klok voor de echte wijnliefhebber. Een werkend klokmechanisme met een muursticker van wijnkurken als achtergrond.

Een stijlvolle klok voor de echte wijnliefhebber. Een werkend klokmechanisme (die u erbij kunt bestellen) met een muursticker van genummerde wijnkurken als achtergrond. Hiermee brengt u uw huis, café of restaurant helemaal in het wijnthema. U laat hiermee uw passie voor wijn zien en toont de klanten uw aandacht voor de heerlijke drank.

De figuren van de kurken zijn losse stickers zonder folie ertussen. De decoratieve sticker heeft een matte afwerking, waardoor het feilloos in uw interieur past. De vinyl waarvan de wandsticker gemaakt is van hoge kwaliteit en is in één keer op de muur aan te brengen, waardoor u niet met de exacte posities hoeft te priegelen. Heeft u vragen? Stel deze aan ons via info@tenstickers.nl.

TenStickers. Klok muursticker wijnkurken. Een stijlvolle klok voor de echte wijnliefhebber. Een werkend klokmechanisme met een muursticker van wijnkurken als achtergrond.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Klok muursticker wijnkurken

Referentienummer: A11809

Beoordelingen van onze klanten Klok muursticker wijnkurken

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 15/10/2020 om 14:27 h

Mooi en handig op te plakken

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.