Beoordelingen 9.6
14 dagen bedenktijd
Hoge kwaliteit vinyl stickers
Gratis personalisering van naamstickers
Bekijk onze nieuwe collectie van behang
Betalen met iDEAL mogelijk
Gratis verzending vanaf €50
Persoonlijke stickers vanaf €3
Onze behang collectie is nu beschikbaar!
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker!
Login
Gepersonaliseerde muurstickers
Stickers per thema
Stickers per locatie
Behang
14 dagen bedenktijd
Hoge kwaliteit vinyl stickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Gratis verzending vanaf €50
Persoonlijke stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker!
0

Krijtbord Muursticker Rechthoek

TenStickers. Krijtbord Muursticker Rechthoek. Een krijtbord muursticker vervaardigt uit een speciaal vinyl dat het mogelijk maakt er met krijt op te schrijven en het achteraf terug uit te vegen.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Een leuke krijtbord muursticker vervaardigt uit een speciaal vinyl dat het mogelijk maakt er met krijt op te schrijven en het achteraf terug uit te vegen. Zorg er met deze sticker voor dat u uw boodschappenlijstje bij kan houden! Daarnaast kun u ervoor ook voor kiezen om deze sticker op de kinderkamer of speelkamer aan te brengen! Hierdoor zijn uw kinderen vrij om hun creativiteit te uiten!

De stickers die tenstickers.nl produceert worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen. 

...

Informatie over Krijtbord Muursticker Rechthoek

Tour de France

Wielrensport fanaten opgelet! Deze muurstickers en fiets stickers zij speciaal gemaakt voor de wielren fanaten onder ons. De Tour de France komt er namelijk weer aan, dus dit is een ode aan dit evenement. Waar wacht je nog op, haal de Tour de France in huis.