Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Betalen met iDEAL mogelijk
14 Dagen bedenktijd
Tevreden Klanten
Nieuw behang beschikbaar
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Krijtbord Muursticker Rechthoek

TenStickers. Krijtbord Muursticker Rechthoek. Een krijtbord muursticker vervaardigt uit een speciaal vinyl dat het mogelijk maakt er met krijt op te schrijven en het achteraf terug uit te vegen.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Een leuke krijtbord muursticker vervaardigt uit een speciaal vinyl dat het mogelijk maakt er met krijt op te schrijven en het achteraf terug uit te vegen. Zorg er met deze sticker voor dat u uw boodschappenlijstje bij kan houden! Daarnaast kun u ervoor ook voor kiezen om deze sticker op de kinderkamer of speelkamer aan te brengen! Hierdoor zijn uw kinderen vrij om hun creativiteit te uiten!

De stickers die tenstickers.nl produceert worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen. 

...

Terug naar school

Terug naar school, daarom hebben we muurstickers nodig. Deze muursticker beschrijven precies wat er in de titel staat, namelijk dat de scholen weer begonnen zijn.