Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muurdecoratie stickers Krijtbord kalender

TenStickers. Muurdecoratie stickers Krijtbord kalender. Prachtige krijtbord sticker als muurdecoratie! Dit ontwerp bestaat uit 4 verschillende ontwerpen die overal in het huis geplaatst kunnen worden.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Prachtige krijtbord sticker als muurdecoratie. Dit ontwerp bestaat uit 4 verschillende ontwerpen die overal in het huis geplaatst kunnen worden, bijvoorbeeld in de kamer van uw kinderen, de woonkamer, in uw keuken of waar dan ook! Daarnaast wordt deze ook vaak gebruikt als whiteboard sticker op school. De decoratie bestaat uit de volgende delen. Ten eerste een kalender, super handig om te gebruiken waar op gekrijt kan worden. Ten tweede een weekplanning. Ten derde een herinnering voor u zelf om niks te vergeten en ten vierde een leeg kwadrant waar u alles kunt plaatsen wat u maar wilt. Deze muurstickers voor thuis kan makkelijk aangebracht en verwijderd worden door de hoge mate van kwaliteit.

Informatie over Muurdecoratie stickers Krijtbord kalender

Referentienummer: A16382

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.