Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker

Laptop sticker textuur

Vandaag 10% Korting
TenStickers. Laptop sticker textuur. Een leuke decoratie sticker voor de achterzijde van uw laptop gebaseerd op de bekende film " The Matrix". Voordelig personaliseren

Een leuke decoratie sticker voor de achterzijde van uw laptop gebaseerd op de bekende film " The Matrix". *Afhankelijk van de grootte van je toestel kunnen de verhoudingen lichtjes verschillen. Deze laptopsticker geeft uw eigen laptop of Macbook een prachtige uitstraling en zal ervoor zorgen dat u deze niet meer uit het oog zal verliezen!

De stickers worden gemaakt van hoogwaardig vinyl, dit resulteert in het feit dat de stickers eenvoudig aan te brengen zijn op elk gladde oppervlakte en na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen nalaten. Alle stickers zijn te verkrijgen in de gewenste afmetingen en kleuren naar eigen keuze!

TenStickers. Laptop sticker textuur. Een leuke decoratie sticker voor de achterzijde van uw laptop gebaseerd op de bekende film " The Matrix". Voordelig personaliseren

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Laptop sticker textuur

Referentienummer: A4406

Beoordelingen van onze klanten Laptop sticker textuur

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 01/07/2020 om 10:20 h

All as it suposed to be.

Geplaatst op 05/01/2019 om 09:36 h

Goede kwaliteit en nette service

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.