Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €55
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muurstickers kinderkamer Wereldkaart met dieren en naam

Gepersonaliseerd
TenStickers. Muurstickers kinderkamer Wereldkaart met dieren en naam. Deze gepersonaliseerde dieren muursticker is een mooie decoratie voor in de kamer van uw kind of dochter waar de naam en maat zelf kan worden bepaald.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Personaliseer
Deze gepersonaliseerde muursticker is een mooie decoratie voor in de kamer van uw kind of dochter. U kunt zelf de naam bepalen zodat het eengepersonaliseerd wordt. Naast de naam, bestaat de kaart uit allerlei verschillende dieren die in bepaalde gebieden rondlopen. In de dieren wereldkaart worden de continenten beschreven in Nederlandse tekst. De grootte en plek kan ook helemaal zelf worden bepaald. De continenten bestaan uit de kleuren geel en licht groen met de verschillende soorten dieren erop. Deze sticker kan gezien worden als een kinderkamer decoratie omdat het gericht is op de kinderen. Dit product is gemaakt van een hoge kwaliteit van materiaal en kan dus makkelijk aangebracht en verwijderd worden zonder enige sporen.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.