Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Made in Londen Muursticker

TenStickers. Made in Londen Muursticker. Muursticker van de stempel en logo made in London! Bent u een grote fan van Engeland? Of wellicht een trouwe bezoeker van de prachtige stad Londen?

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Muursticker van de stempel en logo made in London! Bent u een grote fan van Engeland? Of wellicht een trouwe bezoeker van de prachtige stad Londen? Decoreer dan nu verschillende ruimten in huis met deze wanddecoratie! Geschikt voor iedereen die graag wat meer kleur, leven en warmte aan wil brengen in huis! Daarnaast laat deze sticker al uw vrienden en familie zien waar u van houdt!

Omdat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl zijn de stickers gemakkelijk aan te brengen, waterbestendig en laten deze na verwijdering geen zichtbare sporen na. U bepaalt zelf welke afmetingen u wenst en u heeft de keuze uit meer dan 50 verschillende kleuren! Voor vragen en of onduidelijkheden neem contact op met info@tenstickers.nl 

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.