Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €55
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Manchester United Hated, Adored Muursticker

TenStickers. Manchester United Hated, Adored Muursticker. Muursticker Hated Adored but Never Ignored! Een bekende uitspraak die wordt gezongen door alle supporters van Manchester United!

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Muursticker Hated Adored but Never Ignored! Een bekende uitspraak die wordt gezongen door alle supporters van Manchester United! Een van de grootste voetbalclubs van Engeland. Houdt u van de Engelse competitie? Of van Manchester United in het algemeen? Decoreer dan verschillende ruimten in huis met deze tekststicker! Speciaal geschikt voor de jongens in huis!

Omdat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl zijn de stickers gemakkelijk aan te brengen, waterbestendig en laten deze na verwijdering geen zichtbare sporen na. U bepaalt zelf welke afmetingen u wenst en u heeft de keuze uit meer dan 50 verschillende kleuren! Voor vragen en of onduidelijkheden neem contact op met info@tenstickers.nl 

Informatie over Manchester United Hated, Adored Muursticker

Referentienummer: A8755

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.