Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Stickers voor op meubels abstracte kleuren lijnen

TenStickers. Stickers voor op meubels abstracte kleuren lijnen. Regenboog meubelsticker, unieke woonkamer meubelsticker en meubeldecoratie zoals kasstickers, tafelstickers en kastlades stickers met leuke patronen.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimum maat is 3 cm x 3 cm.

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


Deze regenboog meubelsticker is een modern en uniek ontwerp gemaakt door onze professionele ontwerpers. Deze woonkamer meubelsticker met een leuk regenboog patroon is een leuk idee voor in huis. Meubelsticker is een leuke versiering voor in huis. Maak je huis leuker met meubeldecoratie voor alle soorten meubels zoals kasten en tafels en zelfs salon tafels en kast lades. Onze kaststickers en tafelstickers zijn uniek en zullen je veel plezier opleveren. De meubel plakstickers zijn aanpasbaar in alle soorten maten, afmetingen en je kunt kiezen uit meer dan 50 kleuren. De regenboog kaststicker of de regenboog kastlade sticker is makkelijk op te plakken en lijkt net op hout! Een 3d meubelsticker, wie wil dat nou niet!

Informatie over Stickers voor op meubels abstracte kleuren lijnen

Referentienummer: A14770

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.