Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €55
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Stickers voor op meubels bloemen kastlade

TenStickers. Stickers voor op meubels bloemen kastlade. Slaapkamer meubels decoratie! Bloemen kastlade stickers zijn een leuk idee om je kasten op te vrolijken met kaststickers en tafelstickers.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimum maat is 3 cm x 3 cm.

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


Slaapkamer meubels decoratie is een heel erg leuk idee om de meubels zoals tafels en kasten in je kamer mee op te pimpen. Deze bloem meubelstickers zijn alleen gebruikbaar voor meubels zoals kasten en tafels met platte en zeer gladde ondergrond. Deze vrolijke bloemen meubelsticker met veel kleuren en een mooi en vrolijk geometrisch patroon kaststicker is een leuk idee als originele woonkamer meubelsticker voor in iedere ruimte! Interessante woonkamer tafelstickers, de bloem meubel sticker of bloem kast sticker zullen allemaal een heel vrolijke, kleurrijke en gezellig sfeer geven in je woning en kamers. Door onze decoratie voor meubels kun je helemaal zelf het de afmetingen, maten en kleuren van je sticker precies maken zoals jij in gedachte hebt.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.