Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Stickers voor op meubels geometrisch labyrint woonkamer

TenStickers. Stickers voor op meubels geometrisch labyrint woonkamer. Labyrint meubelsticker, moderne woonkamer meubelstickers: De labyrint kaststicker is een unieke meubeldecoratie sticker. Meubel plakstickers.

De labyrint meubelsticker, erg leuk en modern als woonkamer meubelsticker. Het labyrint kaststicker is een origineel ontwerp voor een kaststicker. Heel leuke meubelversiering voor in je huis en voor je meubels. Maak je woning helemaal mooi met meubeldecoratie stickers. Onze tafelstickers passen op elke soort maat van meubels, we kunnen de maat van de sticker precies zo aanpassen dat het de precieze maat heeft van uw kast of tafel. De kaststickers en tafelstickers zullen heel veel geluk brengen. Deze meubel plakstickers is aanpasbaar in alle kleuren combinaties. Een 3d meubelsticker, wie wil dat nou niet hebben als unieke woonkamer meubelplakers.TenStickers. Stickers voor op meubels geometrisch labyrint woonkamer. Labyrint meubelsticker, moderne woonkamer meubelstickers: De labyrint kaststicker is een unieke meubeldecoratie sticker. Meubel plakstickers.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimale maatregelen voor dit product zijn 3 cm x 3 cm

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


Informatie over Stickers voor op meubels geometrisch labyrint woonkamer

Referentienummer: A14769

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.