Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €55
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muurstickers ornament houten boomstam

TenStickers. Muurstickers ornament houten boomstam. Houten tafelblad stickers en andere meubelsticker hout patroon voor in de keuken en eet kamers. Unieke keuken kastdeur sticker en tafelblad stickers!

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimum maat is 3 cm x 3 cm.

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


Super veel leuke houten tafelblad stickers en andere meubelsticker hout patroon voor in de keuken en eet kamers. Onze keuken kastdeur sticker is een uniek en gaaf ontwerp voor keukenkasten sticker en natuurlijk ook nog eens een geweldig om je woning mee te decoreren met de tafelblad stickers. De houten tafel stickers zijn heel cool. De Keukenkast decoratie is een nieuwe trend en je kunt verschillende stickers ontwerpen in verschillende soorten maten op de keuken meubelstickers op plakken. Het hele huis zal heel veel plezier van de keukentafel muurstickers beleven. Onze sticker zal je keuken mooi decoreren voor heel veel jaren en ook de andere stickers zoals keukenkast stickers en keukenkastlade stickers.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.