Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €55
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Stickers voor op meubels kleurrijke kastlade

TenStickers. Stickers voor op meubels kleurrijke kastlade. Slaapkamer meubels decoratie:  Meubelstickers zoals kaststickers, tafelstickers en kasten lades stickers voor slaapkamer en woonkamer meubels!

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimum maat is 3 cm x 3 cm.

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


Slaapkamer meubels decoratie is een heel erg spontaal idee om de meubels zoals tafels en kasten in je kamer mee op te pimpen. Deze meubelstickers zijn alleen gebruikbaar voor meubels zoals kasten en tafels met platte en zeer gladde ondergrond. Deze kleurrijke meubelsticker met veel kleuren en een mooi en vrolijk geometrisch patroon kaststicker is een leuk idee als originele woonkamer meubelsticker voor in alle kamers ! Deze leuke woonkamer tafelstickers, de meubel sticker of kast sticker zullen allemaal een heel vrolijke en gezellig sfeer geven aan je huis. Met onze decoratie voor meubels kun je zelf het de afmetingen van je sticker precies aangeven zoals jij wilt.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.