Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €55
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Stickers voor op meubels witte kastlades

TenStickers. Stickers voor op meubels witte kastlades. Kast lades stickers, moderne woonkamer meubel stickers. Kastlades zijn uiterest trendy als Meubels decoratie zoals kaststickers en tafelstickers.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimum maat is 3 cm x 3 cm.

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


Kast lades stickers zijn een leuk en modern idee voor als woonkamer meubel stickers. Onder anderen kastlades stickers zijn zeer trendy voor kasten in je woonkamer of slaapkamer. Meubels decoratie is helemaal je-van-het om je huis mee om te kleuren. De unieke meubelstickers zijn voor allerlei soorten kasten, tafels en kastlades beschikbaar. De tafellades stickers zijn geschikt voor alle soorten kasten. De witte kaststicker of tafelsticker is een zeldzaam ontwerp als meubel sticker en zal heel veel vreugde in het huis brengen. Alle decoratiestickers voor meubels kunnen worden aangepast naar elke afmeting en in alle kleuren. Wij kunnen alle stickers precies zo aanpassen tot de perfecte maat die keurig zal aansluiten op uw kast.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.