Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Stickers voor op meubels zeshoekig patroon

TenStickers. Stickers voor op meubels zeshoekig patroon. Onze kinderkamer kaststickers zijn voor alle types kinderkamers. Unieke Kinderkamer meubels en decoratiestickers meubelstickers!
TenStickers. Stickers voor op meubels zeshoekig patroon. Onze kinderkamer kaststickers zijn voor alle types kinderkamers. Unieke Kinderkamer meubels en decoratiestickers meubelstickers!

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimale maatregelen voor dit product zijn 3 cm x 3 cm

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


Wil jij de kinderkamers een beetje op pimpen? Dat kan met onze kinderkamer kaststickers voor in alle types kinderkamers. Onze unieke Kinderkamer meubels decoratiestickers zijn een leuke en originele manier om je meubels mee op te pimpen. Al onze kinderkamer meubelstickers zijn alleen geschikt voor platte kasten en tafels en zijn heel makkelijk aan te brengen op deze tafels of kasten. Onze meubelstickers hebben verschillende patronen en kleuren en zelfs afbeeldingen, neem een kijkje op de categorie 'meubelstickers'. Deze kinderkamer kaststickers heeft bijvoorbeeld een zeshoekig patroon in een roze en paarse kleur. WIl je je eigen kinderkamer tafelstickers ontwerpen, dat kan ook! Onze originele meubel sticker zullen veel plezier in je slaapkamer opwekken! Daarnaast zijn onze tafelstickers en kaststickers beschikbaar in alle afmetingen die aansluiten op uw meubel afmetingen.

Informatie over Stickers voor op meubels zeshoekig patroon

Referentienummer: A14775

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.