Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Betalen met iDEAL mogelijk
14 Dagen bedenktijd
Tevreden Klanten
Nieuw behang beschikbaar
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker Abstract Klimop

TenStickers. Muursticker Abstract Klimop. Muursticker Abstract Klimop. Deze mooie abstracte wanddecoratie is een originele en artistieke manier een kale muur te versieren.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Muursticker Abstract Klimop. Deze mooie abstracte wanddecoratie is een originele en artistieke manier een kale muur te versieren. Heeft u net een kamer opnieuw ingericht of heeft u nog een kale muur in huis die u al tijden stoort? Met deze abstracte sticker kunt u snel en gemakkelijk uw huis versieren. De sticker is een mooie aanvulling voor de woonkamer of slaapkamer en kan worden aangebracht op een muur, deur of raam zolang de ondergrond vlak is.  De sticker is gemaakt van hoge kwaliteit vinyl, waterbestendig, makkelijk aan te brengen en laat geen schade achter. De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Heeft u verder nog vragen? Wij helpen u graag verder info@tenstickers.nl.

...

Informatie over Muursticker Abstract Klimop

Referentienummer: A9421

Stijl van sticker:
Tekeningen stickers

Formaat:
Geen voorkeur

Doelgroep:
Volwassenen

Aantal mensen:
Geen personen

Terug naar school

Terug naar school, daarom hebben we muurstickers nodig. Deze muursticker beschrijven precies wat er in de titel staat, namelijk dat de scholen weer begonnen zijn.