Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker Abstract Klimop

TenStickers. Muursticker Abstract Klimop. Muursticker Abstract Klimop. Deze mooie abstracte wanddecoratie is een originele en artistieke manier een kale muur te versieren.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Muursticker Abstract Klimop. Deze mooie abstracte wanddecoratie is een originele en artistieke manier een kale muur te versieren. Heeft u net een kamer opnieuw ingericht of heeft u nog een kale muur in huis die u al tijden stoort? Met deze abstracte sticker kunt u snel en gemakkelijk uw huis versieren. De sticker is een mooie aanvulling voor de woonkamer of slaapkamer en kan worden aangebracht op een muur, deur of raam zolang de ondergrond vlak is.  De sticker is gemaakt van hoge kwaliteit vinyl, waterbestendig, makkelijk aan te brengen en laat geen schade achter. De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Heeft u verder nog vragen? Wij helpen u graag verder info@tenstickers.nl.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.