Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker baby coming soon

Vandaag 15% Korting
TenStickers. Muursticker baby coming soon. Muursticker baby coming soon, een mooie en originele manier om te laten zien dat er een baby op komst is.

Muursticker baby coming soon, een mooie en originele manier om te laten zien dat er een baby op komst is. Een mooie wanddecoratie voor de toekomstige ouders die een baby verwachten. Een mooie sticker die elke kinderkamer en babykamer op een unieke manier zullen personaliseren. Laat uw gasten, vrienden en collega´s op een originele manier weten en dat u een baby verwacht.

Deze wanddecoratie is gemaakt van vinyl wat zorgt dat de sticker makkelijk is aan te brengen. De sticker is beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Mocht u verder nog vragen hebben over dit product of een van onze andere producten dan beantwoorden wij die graag via info@tenstickers.nl.

TenStickers. Muursticker baby coming soon. Muursticker baby coming soon, een mooie en originele manier om te laten zien dat er een baby op komst is.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Muursticker baby coming soon

Referentienummer: A9653

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.