Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker

Muursticker Berlin

TenStickers. Muursticker Berlin. Muursticker met de naam van de Duitse hoofdstad Berlin met in plaats van de I de bekende TV toren van Berlijn.

Muursticker met de naam van de Duitse hoofdstad Berlin met in plaats van de I de bekende TV Toren van Berlijn. Een leuk aandenken voor iedereen die deze mooie stad heeft bezocht of die er gewoond of gestudeerd heeft. Ben jij ook een Berlinner? Laat het zien met deze mooie muursticker in de woonkamer, slaapkamer, keuken, of zelfs op je raam of kantoor. Berlijn mengt moderne trends en gebouwen met een belangrijke historie, het is dus niet verwonderlijk dat zoveel mensen van deze mooie stad houden.

De sticker is gemaakt van kwaliteit vinyl, makkelijk aan te brengen en laat geen schade achter. De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Heeft u nog vragen? info@tenstickers.nl.

TenStickers. Muursticker Berlin. Muursticker met de naam van de Duitse hoofdstad Berlin met in plaats van de I de bekende TV toren van Berlijn.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Muursticker Berlin

Referentienummer: A9746

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.