Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker Best Sister Ever!

TenStickers. Muursticker Best Sister Ever!. Muursticker Best Sister Ever! Een mooie wanddecoratie als cadeau voor jouw favoriete grote of kleine zus.

Muursticker Best Sister Ever! Een mooie wanddecoratie als cadeau voor jouw favoriete grote of kleine zus. Is jouw zus er ook altijd voor je? Kan jij altijd op haar hulp en raad rekenen? Dan is een tekst sticker een leuke en originele manier om haar te laten weten dat jij haar waardeert. Deze sticker zal leuk staan in haar woonkamer, slaapkamer of op haar laptop of tablet.
Deze wanddecoratie is gemaakt van vinyl wat zorgt dat de sticker makkelijk is aan te brengen. De sticker is beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Mocht u verder nog vragen hebben over dit product of een van onze andere producten dan beantwoorden wij die graag via info@tenstickers.nl.

TenStickers. Muursticker Best Sister Ever!. Muursticker Best Sister Ever! Een mooie wanddecoratie als cadeau voor jouw favoriete grote of kleine zus.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Muursticker Best Sister Ever!

Referentienummer: A9682

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.