Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Betalen met iDEAL mogelijk
14 Dagen bedenktijd
Tevreden Klanten
Nieuw behang beschikbaar
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker Bloemen en Dierenhoofd

TenStickers. Muursticker Bloemen en Dierenhoofd. Muursticker Bloemen en Dierenhoofd. Een mooie wanddecoratie met verschillende fleurige vormen die een dierenhoofd opmaken.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Muursticker Bloemen en Dierenhoofd. Een mooie wanddecoratie met verschillende fleurige vormen die een dierenhoofd opmaken. Ben jij ook een dierenliefhebber? Of heb je simpelweg nog een lege muur over thuis die je op een mooie manier wilt invullen? Dan is dit de wandsticker voor jou! Deze sticker fleurt op een leuke manier elke huiskamer, slaapkamer, kinderkamer of zelfs keuken op.
Onze vinyl stickers zijn van goede kwaliteit, makkelijk aan te brengen en laten geen restjes of schade achter bij verwijdering. De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag via info@tenstickers.nl de perfecte sticker te vinden voor u!

...

Source: freepik

Informatie over Muursticker Bloemen en Dierenhoofd

Terug naar school

Terug naar school, daarom hebben we muurstickers nodig. Deze muursticker beschrijven precies wat er in de titel staat, namelijk dat de scholen weer begonnen zijn.