Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €55
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker bord Staff

TenStickers. Muursticker bord Staff. Muursticker met een waarschuwing bord dat aangeeft dat dit gebied alleen voor Staff is, een handige wanddecoratie voor winkels en bedrijven.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Muursticker met een waarschuwing bord dat aangeeft dat dit gebied alleen voor Staff is, een handige wanddecoratie voor winkels en bedrijven. Heeft u ook delen van uw zaak of bedrijf alleen voor werknemers en zoekt u nog een leuke en gemakkelijke manier om dit aan te geven? Iedereen herkent de betekenis van deze sticker wel. U kunt de sticker zelf in de maat en kleur bestellen die bij uw winkel of bedrijf past. Met dit teken op een deur, muur of kast is duidelijk dat dit gebied niet voor onbevoegden is. Kan eventueel ook gebruikt worden om aan te geven waar iemand zijn staf moet laten.
De sticker is gemaakt van kwaliteit vinyl en makkelijk aan te brengen en laten geen schade achter. De sticker is verkrijgbaar in verschillende maten. Heeft u verder nog vragen? Wij helpen u graag info@tenstickers.nl.

Informatie over Muursticker bord Staff

Referentienummer: A10051

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.