Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €55
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker Calorieën Maken Kleren Kleiner

TenStickers. Muursticker Calorieën Maken Kleren Kleiner. Een leuke tekststicker met de tekst; calorieën dat zijn toch beestjes die ´s nachts je kleren kleiner maken?

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Een leuke tekststicker met de tekst; calorieën dat zijn toch beestjes die ´s nachts je kleren kleiner maken? Deze humoristische tekst geeft de strijd tegen de calorieën een grappig tintje! Bent u deze strijd ook zo moe en wilt u deze ook graag grappig benaderen? Dan is deze muursticker geschikt voor u! Versier verschillende muren en wanden in huis met deze sticker! Met de productie van de stickers binnen Tenstickers wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de muurstickers gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen sporen na. U bent in staat zelf de gewenste afmetingen en kleuren door te geven zodat u de sticker geheel naar eigen wensen ontvangt!

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.