Black Discounts - November
Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Muursticker Cardio Fitness Trappenlopen

Black Discount 5%
TenStickers. Muursticker Cardio Fitness Trappenlopen. Een nieuwe sportieve muursticker van een vrouw die aan cardio fitness doet, leuk voor sporters of sportscholen.

Een nieuwe sportieve muursticker van een vrouw die aan cardio fitness doet. Deze grote sport die door vele wordt beoefent is nog nooit zo populair geweest! Bent u zelf ook een fanatiek sporter? Of heeft u simpelweg een duwtje in de rug nodig om u naar de sportschool te krijgen? Dan kan deze sticker u daar bij helpen! Daarnaast zorgt deze vorm van motivatie natuurlijk ook voor meer kleur en leven aan de muur!
Met de productie van de stickers binnen Tenstickers wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste kwaliteit vinyl. Hierdoor zijn de muurstickers gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen sporen na. U bent in staat zelf de gewenste afmetingen en kleuren door te geven zodat u de sticker geheel naar eigen wensen ontvangt!

TenStickers. Muursticker Cardio Fitness Trappenlopen. Een nieuwe sportieve muursticker van een vrouw die aan cardio fitness doet, leuk voor sporters of sportscholen.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Muursticker Cardio Fitness Trappenlopen

Referentienummer: A8887

Beoordelingen van onze klanten Muursticker Cardio Fitness Trappenlopen

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 14/09/2016 om 09:58 h

Tenstickers doet wat het beloofd! Snelle levering van mooie kwaliteit stickers die eenvoudig zijn te plakken.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.