Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker citaat Johan Cruijff Spaans

TenStickers. Muursticker citaat Johan Cruijff Spaans. Muursticker met een citaat van Johan Cruijff ¨Ik spreek beter Spaans dan welke Nederlander dan ook, maar slechter Spaans dan welke Spanjaard dan ook¨.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Muursticker met een citaat van Johan Cruijff ¨Ik spreek beter Spaans dan welke Nederlander dan ook, maar slechter Spaans dan welke Spanjaard dan ook¨. Een typisch Cruiffiaanse uitspraak, maar dat is logisch. Johan Cruijff was een van de grootste Nederlandse sporters aller tijden, en heeft daarnaast enorm veel betekend voor de uitstraling van de Nederlandse sport en op sociaal vlak. Een van de leukste uitspraken van Cruijff die te verkrijgen is bij ons als sticker.

Onze vinyl stickers zijn van goede kwaliteit, makkelijk aan te brengen en laten geen restjes of schade achter bij verwijdering. De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag via info@tenstickers.nl de perfecte sticker te vinden voor u!

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.