Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €55
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker Draak Sant Jordi

TenStickers. Muursticker Draak Sant Jordi. Deze muursticker illustreert de draak die vecht met de dappere ridder die hem willen verslaan. Afmetingen aanpasbaar. Snelle klantenservice.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Deze muursticker illustreert de draak die vecht met de dappere ridder die hem willen verslaan. Deze sticker illustreert het verhaal van Sant Jordi het Spaanse valentijn verhaal. Een indrukwekkend verhaal waarbij er een draak leefde op de berg en die werd op de dag Sant Jordi verslagen door de ridder. Op deze dag geven de mannen de vrouw een roos en de vrouw de mannen een boek.
De stickers die tenstickers.nl produceert worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.