Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker

Muursticker Droomwolk Kinderkamer

TenStickers. Muursticker Droomwolk Kinderkamer. Een leuk design van een droomwolk als muursticker voor wanddecoratie voor verschillende ruimten in huis!

Een leuk design van een droomwolk als muursticker voor wanddecoratie voor verschillende ruimten in huis! Speciaal geschikt voor de kinderkamer, speelkamer of babykamer in huis! Heeft u nog geen idee hoe deze ruimten in huis te decoreren? Neem dan een kijkje binnen deze collectie en decoreer de wanden in muren in huis voor een onverslaanbare prijs en binnen no time met onze muurstickers! Omdat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardig vinyl zijn de stickers gemakkelijk aan te brengen, waterbestendig en laten deze na verwijdering geen zichtbare sporen na. U bepaalt zelf welke afmetingen u wenst en u heeft de keuze uit meer dan 50 verschillende kleuren! Voor vragen en of onduidelijkheden neem contact op met info@tenstickers.nl.

TenStickers. Muursticker Droomwolk Kinderkamer. Een leuk design van een droomwolk als muursticker voor wanddecoratie voor verschillende ruimten in huis!

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Muursticker Droomwolk Kinderkamer

Referentienummer: A227

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.