Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker Enge Gezichten Halloween

TenStickers. Muursticker Enge Gezichten Halloween. Muursticker met negen enge gezichten die de muren in jouw huis klaarmaken voor een extra griezelige Halloween.

Muursticker met negen enge gezichten die de muren in jouw huis klaarmaken voor een extra griezelige Halloween. Deze negen enge gezichten met allemaal hun eigen uitdrukking en ontwerp kunnen los van elkaar op de muur bevestigt worden, voor het maximale griezeleffect. Vindt u negen enge grimassen te veel voor op een muur? Geen probleem, verspreidt ze door uw huis, school of zaak. Deze wanddecoratie is een originele en creatieve manier om u voor te bereiden op Halloween.

De sticker is gemaakt van hoge kwaliteit vinyl, waterbestendig, makkelijk aan te brengen en laat geen schade achter. De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Heeft u verder nog vragen? Wij helpen u graag verder info@tenstickers.nl.

TenStickers. Muursticker Enge Gezichten Halloween. Muursticker met negen enge gezichten die de muren in jouw huis klaarmaken voor een extra griezelige Halloween.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Informatie over Muursticker Enge Gezichten Halloween

Referentienummer: A9477

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.