Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker Fitness Buik en Armspieren

TenStickers. Muursticker Fitness Buik en Armspieren. Een nieuwe muursticker die 2 mannen weergeeft die aan het fitnessen zijn. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Ook voor ramen en auto's.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Een nieuwe muursticker die 2 mannen weergeeft die aan het fitnessen zijn! Deze verschillende bewegingen van opdrukken en buikspieroefeningen helpen u bij het ontwikkelen van grote spieren! Heeft u nog wat extra motivatie nodig? Of wilt u simpelweg uw woning een sportieve look geven? Decoreer dan nu! Natuurlijk ook geschikt voor sportscholen!

De stickers die tenstickers.nl produceert worden gemaakt van vinyl. Dit materiaal van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de stickers gemakkelijk strak aan te brengen zijn op elk glad oppervlakte binnen huis. Mocht u besluiten de sticker te verwijderen van de muur dan laat deze geen zichtbare sporen na. Slechts eenmaal te gebruiken. Daarnaast bepaald u zelf in welke afmetingen en kleuren u de sticker wilt ontvangen.

Informatie over Muursticker Fitness Buik en Armspieren

Referentienummer: A8885

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.