Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Betalen met iDEAL mogelijk
14 Dagen bedenktijd
Tevreden Klanten
Nieuw behang beschikbaar
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker Frankenstein Monster Kinderen

TenStickers. Muursticker Frankenstein Monster Kinderen. Deze muursticker van het Frankenstein monster in een kindvriendelijk ontwerp is een leuke toevoeging voor op de muur van een kinderkamer.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Deze muursticker van het Frankenstein monster in een kindvriendelijk ontwerp is een leuke toevoeging voor op de muur van een kinderkamer. Het griezelige groene monstertje is op een manier ontworpen waardoor de sticker niet te eng is. Wilt u uw huis speciaal versieren voor Halloween? Of houdt uw kind enorm van  griezelverhalen? Dan is deze wanddecoratie de perfecte opvulling voor een lege muur in huis.
Onze vinyl stickers zijn van goede kwaliteit, makkelijk aan te brengen en laten geen restjes of schade achter bij verwijdering. De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag via info@tenstickers.nl de perfecte sticker te vinden voor u!

...

Source: freepik

Informatie over Muursticker Frankenstein Monster Kinderen

Referentienummer: A9412

Stijl van sticker:
Tekeningen stickers

Formaat:
Geen voorkeur

Doelgroep:
Kinderen

Aantal mensen:
Eén persoon

Terug naar school

Terug naar school, daarom hebben we muurstickers nodig. Deze muursticker beschrijven precies wat er in de titel staat, namelijk dat de scholen weer begonnen zijn.