Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker

Muursticker Gepersonaliseerde Voetballer

Gepersonaliseerd
Vandaag 15% Korting
TenStickers. Muursticker Gepersonaliseerde Voetballer. Leuke muursticker voor de kinderkamer van uw zoon of de speelkamer in huis die u kunt personaliseren!

Leuke muursticker voor de kinderkamer van uw zoon of de speelkamer in huis die u kunt personaliseren! Geef de gewenste naam door een de sticker wordt geproduceerd met de gewenste naam. Hierdoor bent u instaat om elke ruimte in huis een persoonlijk tintje te geven!  
De stickers worden gemaakt van hoge kwaliteit en reukloos vinyl. Hierdoor zijn deze gemakkelijk aan te brengen en laten deze na eventuele verwijdering geen zichtbare sporen na. U bepaald zelf in welke afmetingen en kleuren u de stickers wilt ontvangen. Voor eventuele vragen neem contact op met info@tenstickers.nl 

Uw kunt de gewenste tekst of naam personaliseren en invoeren onder de balk ´aangepast tekst´. 

TenStickers. Muursticker Gepersonaliseerde Voetballer. Leuke muursticker voor de kinderkamer van uw zoon of de speelkamer in huis die u kunt personaliseren!

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

Personaliseer

Informatie over Muursticker Gepersonaliseerde Voetballer

Referentienummer: A8954

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.