Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Betalen met iDEAL mogelijk
14 Dagen bedenktijd
Tevreden Klanten
Nieuw behang beschikbaar
+8500 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker gezicht vier en zes

TenStickers. Muursticker gezicht vier en zes. Muursticker bedrukt met een gezicht dat bestaat uit een vier en een zes, een mooie wanddecoratie voor wiskundigen en creatievelingen.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

Muursticker bedrukt met een gezicht dat bestaat uit een vier en een zes, een mooie wanddecoratie voor wiskundigen en creatievelingen. Deze originele manier van een vier en een zes gebruiken komt voort uit een Spaans kinderrijmpje, waarbij cijfers worden geschreven om een poppetje te tekenen. Deze sticker is leuk voor degene die dit creatieve gebruik van cijfers wel kunnen waarderen en voor degenen die een abstracte weergaven van een hoofd mooi vinden.

De sticker is gemaakt van kwaliteit vinyl, makkelijk aan te brengen en laat geen schade achter. De stickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag via info@tenstickers.nl.

...

Informatie over Muursticker gezicht vier en zes

Referentienummer: A9664

Stijl van sticker:
Muurstickers met lijnen

Formaat:
Geen voorkeur

Doelgroep:
Alle leeftijden

Aantal mensen:
Geen personen

Terug naar school

Terug naar school, daarom hebben we muurstickers nodig. Deze muursticker beschrijven precies wat er in de titel staat, namelijk dat de scholen weer begonnen zijn.