Gratis Verzending vanaf 55€
Wereldwijde Verzending

Muursticker horizontaal gras

TenStickers. Muursticker horizontaal gras. Muursticker bedrukt met een laag horizontaal gras, deze sticker kunt u mooi boven uw vloer bevestigen om wat groen in huis te halen.

Muursticker bedrukt met een laag horizontaal gras, deze sticker kunt u mooi boven uw vloer bevestigen om wat groen in huis te halen. Ben jij ook dol op gras, maar is het in huis halen van echt gras veel gedoe? Probeer het dan eens met een strook vinyl gras. U kunt zelf kiezen hoe lang u de sticker wilt hebben. Zo kunt u een hoekje van de kamer versieren, of de gehele kamer.

De sticker is gemaakt van kwaliteit vinyl en makkelijk aan te brengen en laten geen schade achter. De sticker is verkrijgbaar in verschillende maten. Voer uw gewenste afmetingen in voor de behangrand muursticker en het patroon wordt voor u afgestemd op het formaat. Stickers die langer zijn dan 5 meter worden in meerdere delen geproduceerd.Heeft u verder nog vragen? Wij helpen u graag info@tenstickers.nl.

TenStickers. Muursticker horizontaal gras. Muursticker bedrukt met een laag horizontaal gras, deze sticker kunt u mooi boven uw vloer bevestigen om wat groen in huis te halen.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimale maatregelen voor dit product zijn 3 cm x 3 cm

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


Informatie over Muursticker horizontaal gras

Referentienummer: A10061

Beoordelingen van onze klanten Muursticker horizontaal gras

Gemiddelde beoordeling: 10 / 10

Geplaatst op 21/10/2019 om 18:51 h

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.