Wereldwijde Verzending
Gratis Verzending vanaf 55€
Hoge kwaliteit Muurstickers
Betalen met iDEAL mogelijk
Mooie designs van Fotobehang
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Elke dag Nieuwe Stickers
Ontwerp je eigen sticker

Muursticker Kerst boompjes

TenStickers. Muursticker Kerst boompjes. Muursticker Kerst boompjes. De feestdagen komen er weer aan, dus versier nu uw huis of zaak met deze leuke kerstboompjes.

Muursticker Kerst boompjes. De feestdagen komen er weer aan, dus versier nu uw huis of zaak met deze leuke kerstboompjes. Hou jij ook zo van de feestdagen en van kerstbomen? Deze schattige boompjes kun je zelf inrichten zoals je zelf wilt, in plaats van een wanddecoratie zijn het dus meerdere stickers die uw huis helemaal kerst klaar maken. Deze stickers zijn leuk voor in de woonkamer, keuken, slaapkamer, kinderkamer of op bijvoorbeeld cadeaus
De sticker is gemaakt van hoge kwaliteit vinyl, waterbestendig, makkelijk aan te brengen en laat geen schade achter. De sticker is verkrijgbaar in verschillende maten. 

Voer uw gewenste afmetingen in voor de behangrand muursticker en het patroon wordt voor u afgestemd op het formaat. Stickers die langer zijn dan 5 meter worden in meerdere delen geproduceerd.
Heeft u verder nog vragen? Wij helpen u graag verder info@tenstickers.nl.

TenStickers. Muursticker Kerst boompjes. Muursticker Kerst boompjes. De feestdagen komen er weer aan, dus versier nu uw huis of zaak met deze leuke kerstboompjes.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)

De ingevoerde afmetingen zijn in cm.

De minimale maatregelen voor dit product zijn 3 cm x 3 cm

x

In deze maten zal de sticker in meerdere stukken verzonden worden.


ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.