Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker Kerst Figuurtjes

TenStickers. Muursticker Kerst Figuurtjes. Muursticker Kerst. Deze wanddecoratie met een kerstman, een mannelijke en vrouwelijke elf, sneeuwpop en belletjes maakt uw huis klaar voor de kerst.

Kleur van uw muur

Afmetingen (Breedte x Lengte)
Muursticker Kerst Figuurtjes. Deze vrolijke wanddecoratie met een kerstman, een mannelijke en vrouwelijke elf, sneeuwpop en belletjes maakt uw huis klaar voor de kerst. Deze leuke sticker van de kerstman met zijn helpertjes en een sneeuwpop zijn los van elkaar te plaatsen zodat u uw huis precies zo kan inrichten als u zelf wilt deze feestdagen.
Een muursticker is een originele en creatieve manier om uw huis, school, kinderopvang of werk klaar te maken voor kerst.

De sticker is gemaakt van hoge kwaliteit vinyl, waterbestendig, makkelijk aan te brengen en laat geen schade achter. De sticker is verkrijgbaar in verschillende maten. Heeft u verder nog vragen? Wij helpen u graag verder info@tenstickers.nl.

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.