Hoge kwaliteit Vinyl Stickers
Gratis verzending vanaf €50
Mooie designs van fotobehang
Betalen met iDEAL mogelijk
Tevreden Klanten
Nieuw Behang beschikbaar
+9.000 Verschillende Designs
Persoonlijke Stickers vanaf €3
Elke dag nieuwe stickers
Ontwerp je eigen sticker
0

Muursticker kerstballen aanbieding

TenStickers. Muursticker kerstballen aanbieding. Muursticker kerstballen aanbieding, op deze sticker is het woord aanbieding te zien met in elke kerstbal een letter afgebeeld.

Kleur van uw muur

Kleur
T
Afmetingen (Breedte x Lengte)
Muursticker kerstballen aanbieding, op deze sticker is het woord aanbieding te zien met in elke kerstbal een letter afgebeeld. Een feestelijke versiering om een aanbieding van uw winkel te promoten. Deze kerstballen zijn ook buiten kerst uiterst geschikt om uw aanbieding te vieren. Mocht u dit wensen, dan kunt u bij opmerkingen over de bestelling aanvragen om het woord aanbieding te vervangen met uitverkoop. U kunt ook een email sturen mocht u dit liever doen.
Deze wanddecoratie is gemaakt van vinyl wat zorgt dat de sticker makkelijk is aan te brengen. De sticker is beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Mocht u verder nog vragen hebben over dit product of een van onze andere producten dan beantwoorden wij die graag via info@tenstickers.nl.

Informatie over Muursticker kerstballen aanbieding

Referentienummer: A9891

ZELF STICKERS MAKEN

Maak zelf uw stickers met uw eigen afbeeldingen of zelf gekozen tekst door gebruik te maken van de diensten aangeboden op onze website.